Informatie

 

Wie is Frank Verhoeven ?

Frank Verhoeven is zaakvoerder van Verhoeven Frank bvba (verzekeringen en beleggingen), van Immo Verhoeven Frank bvba (verkoop en verhuur van onroerend goed) en van Record Bank te Merksplas. Hij startte zijn carrière 25 jaar geleden als bediende bij een bank- en verzekeringskantoor in de regio Antwerpen. In 1993 richtte Frank Verhoeven zijn eigen kantoor op gespecialiseerd in verzekeringen, beleggingen en immobiliën.
Het Certo fund werd opgericht in februari 2007 en is ontstaan uit de vele individuele portefeuilles die door hem beheerd werden. Het Certo Fund verzekert een voorzichtige beleggingsstrategie. Het Certo Growth Fund werd recentelijk gelanceerd en biedt een dynamisch riscioprofiel.

documentenpagina

Wie is Fuchs & Associés Finance ?

Fuchs & Associés Finance is een onafhankelijke Europese groep die gespecialiseerd is in een multidisciplinair vermogensbeheer. De groep werd in 2000 in het hart van het Luxemburgse financiële centrum gesticht. Het zet zijn expansie in verscheidene Europese hoofdsteden voort. Zo opende in 2008 twee filialen nl. Brussel en Genève.
Fuchs & Associés beheert het Certo Fund en het Certo Growth Fund.

Wie is Bâloise ?

Bâloise Vie Luxembourg werd opgericht in 1863 en groeide uit tot één van de belangrijkste verzekeraars op de Zwitserse markt. Internationaal neemt de B aloise Group intussen eveneens een belangrijke positie in.
Bâloise Vie Luxembourg startte haar verzekeringsactiviteiten in 1890. In het raam van de Europese Vrije Dienstverlening biedt de maatschappij sinds 1996, naast het klassieke aanbod levensverzekeringen, ook meer financiëel getinte producten aan die gekoppeld zijn aan beleggingsfondsen. Een belangrijk deel van die beleggingsverzekeringen wordt aangeboden via banken en vermogensbeheerders waarmee Bâloise Vie Luxembourg een samenwerkingsakkoord aanging.

Wie is Banque de Luxembourg ?

Banque de Luxembourg werd in 1920 in Luxemburg opgericht. De bank is één van de belangrijkste entiteiten van de internationale private bank van de groep Crédit Mutuel CIC. Banque de Luxembourg biedt verscheidene diensten aan oa de specialisatie als depositaris van externe fondsen.

Luxemburg

Luxemburg biedt een stabiel politiek en gunstig economisch klimaat. Daarnaast garandeert de Luxemburgse verzekeringswetgeving een optimale bescherming. De naleving van deze wetgeving wordt nauwlettend in het oog gehouden door het ‘Commissariat aux assurances’, de Luxemburgse controle-instantie.

Disclaimer financiële informatieDit document dient enkel ter informatie en is geen vraag of voorstel tot investering, noch is dit de basis van eender welk contract, van eender welke aan-of verkoop van welke investering dan ook. Het werd opgesteld op basis van informatie en informatiebronnen die verondersteld zijn betrouwenswaardig te zijn. Alle redelijke zorg werd aangewend door Verhoeven Frank bvba om er voor te zorgen dat de vermeldde gegevens correct zijn, maar Verhoeven Frank bvba zal in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor de inhoud van dit document. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.